TM Night Campfire

tm night campfire

Pada 5 & 6 Mei 2016 yang lalu, telah berlangsung program TM Night : Campfire bertempat di Dewan DPP TM dan Hutan Sintok yang melibatkan seramai 60 orang peserta di bawah anjuran Exco Kebudayaan dan Kesenian DPP TM, Exco Sukan dan Rekreasi DPP TM dan Exco Latihan dan Akademik DPP TM.

Ribuan terima kasih diucapkan kepada peserta yang menyertai program "TM Night : Firecamp".

Jutaan kemaaafan sekiranya terdapat kekurangan sepanjang program berlangsung. Kita sudah lakukan yang terbaik dan yang penting semua berjalan lancar, gembira dan puas. Alhamdulillah. Sekalung penghargaan juga diberikan kepada exco kerohanian dan sahsiah dpp TM kerana terlibat secara tidak langsung dalam menjayakan program ini serta wakil pengetua DPP TM, iaitu presiden dpp TM, saudara Kamal Hosny yang merasmikan majlis penutup program TM Night : Campfire 2016. Para peserta juga sangat memberi komitmen sepanjang program. Tanpa anda program ini tidak akan berjaya. Terima kasih, syabas & tahniah.

Inapan Siswa TM,
Universiti Utara Malaysia,